Op dit moment ben ik bijna drie weken ‘online’. Door het lieve blogje op Zuinig aan, heb ik ontzettend veel bezoekers gekregen. Diverse succesvolle medebloggers hebben mijn blog op hun blogroll gezet, wat natuurlijk enorm helpend is.

De afgelopen week had ik maar liefst 7300 bezoekers op mijn blog! De meest gelezen blog met ruim 6600 hits, was de blog over de toeslagen.

Dit alles had ik nooit verwacht, ik was al blij geweest met 100 bezoekers in één maand. Financiën is mijn hobby en ik ben blij mensen te helpen met inzichten en weetjes. Dat iemand mij mailt dat ze door mijn blog is overgestapt van energieleverancier en dat dit haar 300 euro per jaar oplevert, tovert een grote glimlach op mijn gezicht.

Doordat het zo’n succes is, ben ik voorzichtig aan het nadenken over nieuwe dingen. Zo wil ik binnenkort graag een video opnemen, waarin ik zal laten zien hoe je een goede administratie opzet. Ook ga ik geldbesparende producten testen om te kunnen beoordelen of dit ook écht zo is. Mijn bevindingen zal ik in een blog verwerken. Daarnaast ga ik starten met een rubriek waarin ik een expert aan het woord laat over geldzaken, zoals: wat kost een uitvaart?

Hebben jullie vragen aan mij of heb je een tip voor een leuk blogonderwerp? Laat het me vooral weten! Mailtjes vind ik leuk. Richt ze aan petra@geldviertfeest.nl

Bedankt voor alle leuke reacties tot zover en een leuk weekend gewenst!

Groeten,

Petra