Het internet ontploft met websites over geld. De meest prachtige doelen worden beschreven, van de wens van een afgeloste hypotheek of de wens van een ton op je bankrekening. Fantastisch als je dit kunt behalen, maar in gesprekken met mensen merk ik dat het merendeel vooral overzicht en rust wenst. Als dat eenmaal is behaald, ontstaat ruimte voor nieuwe doelen. Ik heb een stappenplan gemaakt die past bij de geldsituatie die jij wenst. Ik hoop je wel financiële rust te laten ervaren en wat die rust doet met jouw leven.

Al van jongs af aan heb ik interesse in geld. Ik heb het talent gekregen om alle centen uit een euro te persen en ik wil die tips graag met iedereen delen.

De stappenplannen

Heb je eigenlijk geen interesse in geld maar wil je wel financieel overzicht? Kies voor BRONS, waar jij leert overzicht te krijgen in jouw financiën.

Wil je rust ervaren door het opstellen van een budgetplan en ook een noodbuffer aanleggen? Kies dan voor ZILVER, zodat je met je noodbuffer bijvoorbeeld de kapotte wasmachine kunt vervangen.

Als je naast dit alles ook nog graag wilt besparen en wilt investeren, dan kies je voor GOUD! Met goud pers je alles uit jouw zuurverdiende euro’s. Dit zorgt voor financiële rust en dus emotionele rust.

Vanuit mijn ervaring

Ik weet uit ervaring hoe het is als je je geen zorgen hoeft te maken over geld. En ik weet dat het voor iedereen haalbaar is. Ik hoop dat de stappenplannen en het volgen van de blogs jou het vertrouwen geven om je doelen te behalen. Ik weet dat iedereen het kan!

Contact met mij?

Mis je onderwerpen, wil je onderwerpen aandragen of heb je andere vragen? Laat een berichtje achter, dat vind ik leuk! Indien je het wenst, kan ik je ook helpen met het zetten van de stappen uit je gekozen stappenplan. Mail mij via het contactformulier voor informatie hierover.

Tot slot wens ik je vooral gezondheid, financiele rust en zelfvertrouwen toe!